ET PROPOSEM

Senderisme, cicloturisme i cultura tot l’any

Rutes suggeridores i assossegades pel poble i la Serra de Quatretonda (Paratge Natural Municipal), en la Vall d’Albaida. Experiències per a compartir amb família, amics o sols on anirem descobrint paisatges emocionants i desconeguts amb una bellesa històrica, cultural i natural.

Cicle rutes senderisme

Espectaculars rutes de senderisme de fàcil nivell per senders i camins rurals per a viure la natura de prop. Coneixerem el món de les plantes, dels bolets, dels heretats (antigues cases de camp)… assaborirem la seua història, sempre buscant els raconets més màgics perquè torneu a casa emocionats d’aquesta terra valenciana.

Cicle rutes culturals

Gastronomia, arquitectura, història, festa, tradicions, coneixements populars… sensacions i emocions que anirem gaudint en aquestes rutes culturals per la vida de Quatretonda. L’oli, el líquid d’or d’aquest municipi, serà el protagonista.

Cicle rutes cicloturisme

Apassionants ciclorutes per camins entre arbres fruiters, heretats i pobles amb el silenci de la bici i vivint els canvis de colors de la naturalesa davant l’imponent “tossal de migdia”: el Benicadell, sempre expectant a cadascuna de les nostres pedalejades.